Hoppträning 10 / 2 - 2012

Det började med att vi lastade Billy och packade in i bilarna!
Billy var inte krångligare än vanligt att lasta, han krånglade lite men när vi tog fram linan så gick han på direkt skönt!
När vi kom dit var han jättelugn direkt! Han stod och sov innne i ridhuset medans vi sadlade, var jätteroligt att se. Skrittade fram och han kändes pigg och glad, var inte rädd för någonting, inte speglarna eller någonting. Han gick fram och pussade på sin spegelbild en gång, HAHA.
Sedan började frida  ha lektion, fick jättebra tips om hur jag skulle ställa honom när han kollade på saker. Sedan gick vi in på en volt och tränade på att mjuka upp honom i sidorna och i nacken, gick jättebra i ena varvet men han var lite stel i det andra.

Vi var ensama nästan hela tiden, men efter ett tag kom Fanny från min klass men sin häst men det gjorde inget, var bara roligt! :D

Iallafall så började vi trava över lite upphöjda bommar också, gick jättebra! Hoppade fram lite på ett kryss och sedan la vi upp det till en oxer. Så hoppade en kombination. Först var det ett hinder med två gula sockerbitar under, trodde verkligen inte han skulle hoppa första gången men han hoppade som om "det var ingenting" ! :') Stolt matte!
Så vi hoppade det några gånger och kunde verkligen ta tillbaka honom några gånger och han var lugn och fin men bjöd frammåt jättebra också. I slutet höjde vi det sista hindret till 85-90 och det var en oxer så dom ska ju inte va för höga, så är verkligen nöjd!! Eftersom det var första gången han var i ridhuset och vi har inte hoppat ordentligen på länge, han var sjukt lugn och snäll.Han brukar vara tittig på hinder med, men han vägrade inte en enda gång och rev ingenting, vi fick jättegoa hopp! :D Så nöjd!!!



Kommentarer
Postat av: Polly

Tack gode gud för att du tog bort ljudet! :D Men ser du själv när du rider i volten i vänster varv hur du tappar ytterbogen? Böjningen går liksom inte igenom hela kroppen utan bara i halsen? Det är det som är så bra med film! :D Bra jobbat idag!

2012-02-11 @ 00:13:48
URL: http://pollynichols.blogg.se/
Postat av: Stina :)

Är du i munkebo i deras ridhus för de såg ut som de:)

skulle asgärna vilja prova rida Miramizz i ridhus nån gång för jag har inte ens ridit henne i en sandpaddock på nästan 3 år..,sen så skulle de va kul att kunna hoppa över riktiga hinder och inte elstolpar,stubbar,ryktlådor och ett par hemmagjorda grindar....,kul att de gick så bra!!:D

2012-02-11 @ 09:00:20
Postat av: Linnéa Hagström

Oj, det ser ut som ni har kommit en bra bit i hoppningen sen jag såg er sist =)

2012-02-11 @ 09:49:16
Postat av: Maja

ååå härligt! <3 de ser jätte bra ut! fortsätt så ni kommer komma långt! <3

2012-02-12 @ 13:23:10
URL: http://trwh.blogg.se/
Postat av: Natalja

Va roligt att se film :D Duktiga och fina ni är tillsammans!! Han hoppa riktigt fint sista oxern där ju! riktigt kul att se! :D



våra Billisar (haha!) är lite lika i modell också såg ja nu ;) hih. Och min billy ska också ALLTID kolla sig i spegeln .. haha. dock vågar han sig inte fram och nosa ;)

2012-02-12 @ 23:25:27
URL: http://ltotheove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0