Hoppträning Amanda och Hillman.

Gick riktigt bra idag, var helt klart över förväntan!

Efter som Hillman är under utbildning och har bara hoppat typ 5 gånger, så är det viktigt att allt går rätt till från första början. Så det amanda och hillman skulle fåt träna idag var att hålla galoppen efter hindret och ha kontroll över och efter hindret.
Grön = trav
röd = galopp
blå = skritt
Så satte ut stoplar där hon skulle stanna osv.
Iallafall, först så fick dem galoppera över bommar på en volt, bara för att känna att det skulle flyta på. Gick bra, tränade på att dem skulle först rida utanför en stolpe och sedan rida innanför den, funkade kanon.
Sedan började vi övningen, hade ganska lågt i början. när det funkade ändrade vi om det till att ha ett lägre hinder först och sedan ett lite högre. Det var klurigt för dem men gick riktigt bra, hillman tyckte det var jätteroligt :D
Sedan fick dem hoppa ett enskilt hinder på 85 cm och sedan sänkte vi också fick han hoppa lågt och sträcka på benen.
Amanda ramlade av fyra gånger, haha! en vägring, två när han svängde efter hindret och en när han gjorde sin berömda studs. Men hon landade på fötterna alla gånger så :D
Rättade även till amandas händer lite, hon gick från ridskole händer till toppclass :D Haha!
är riktigt nöjd över idag, amanda och hillman var jätteroliga och träna och amanda tog verkligen åt sig och kämpade, hillman försökte väldigt och när det blev rätt så det skitbra ut!
Fotade lite på dem som nog kommer ut senare :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0