Härliga Billy!

Tog en riktigt mysig och lång uteritt med Billy idag på 1 timme och 50 minuter.

Trodde det skulle vara stenhårt överallt, men när jag kom till sommarstuge-byn så var det faktiskt helt okej underlag på de flesta ställen. Galoppera några varv på ett fält som finns där och travade upp och ner för flera "gator" som finns där (gräs). Billy som inte galopperat sedan i onsdags blev så glad att han sköt iväg i en lång rad med glädjebock-språng, hihi så gulligt!

Red också till en galoppväg som finns där, man kan galoppera typ 3 km, det är som en gräsväg ungefär, eller iallfall som en väg på ett fält fast den ligger inte på ett fält, haha.
Trodde det bara skulle gå att skritta där, men det gick minsann att galoppera sjukt bra där! Så galopperade 1 km och sedan tillbaka. Det var jättehärligt, för vägen ligger i skogen men efter ett tag kommer det fält på båda sidorna, och då kom solen fram och lyste och var verkligen jättehärligt, mys!

Sedan vände vi och galopperade på fältet tillbaka med, red en sväng på gatorna och sedan travade vi en lång bit på banvallen (där det gick).

Billy var lite svettig efteråt så han fick stå inne och torka. Myste med honom och smörjde träns, sopade i sadelkammaren och i stallet och pysslade bara lite allmänt ! :) var jättemysigt idag.

tänkte att lite mobilbilder från ridturen kommer i ett annat inlägg.Kommentarer
Postat av: Viktoria :)

Göött! Då kanske jag kan testa underlaget där imorgon, min häst behöver galoppera :o haha :D<3

2012-01-15 @ 19:29:37
URL: http://thiswasmydream.blogg.se/
Postat av: Natalja

Härligt!! det är såna ridturer och mys med bästa hästen som gör en så jäkla glad! :)

2012-01-15 @ 22:51:16
URL: http://ltotheove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0